Uitzendbureau

Het Uitzendbureau, met passie en visie opgericht in 2018, is het toonbeeld van betrokkenheid en professionaliteit. Het wordt gecreëerd door een team van ervaren recruiters, HR-managers en geavanceerde boekhoudkundige experts, wat een integrale aanpak garandeert voor elke uitdaging op de arbeidsmarkt. Wij beschikken over een wagenpark waardoor wij altijd daar zijn waar u ons nodig heeft – wij spelen snel en adequaat in op de wensen van klanten en medewerkers door heel Nederland

Een breed scala aan industrieën

Onze activiteiten bestrijken een breed scala aan industrieën, van wasserijen via drukkerijen, logistiek, productie tot magazijnen en modulaire huisfabrieken. We zijn ook trots op ons vermogen om geschoolde bouwvakkers te leveren, van sloopspecialisten tot experts op het gebied van de voltooiing van investeringen. Onze flexibiliteit om de commissietarieven aan te passen aan het budget van de klant onderstreept onze toewijding aan het creëren van waarde en tevredenheid voor alle partijen.

Onze waarden

Bij Uitzendbureau geloven wij dat succes op de arbeidsmarkt voortkomt uit een combinatie van ervaring, passie voor uitdagingen en hard werken. Onze missie is niet alleen om te bemiddelen bij het vinden van werk, maar om blijvende, positieve veranderingen te creëren in de sectoren waarin we actief zijn. Dankzij onze inzet en ons voortdurende streven naar perfectie is Uitzendbureau uw vertrouwde partner bij het bouwen aan de toekomst op de arbeidsmarkt.

Stuur aanvraag